Maldivi Beach Stay

Maldivi Beach Stay
Maldivi Beach StayMaldivi Beach Stay
Datumi putovanja: 14.01.2022, 18.02.2022

MALDIVI BEACH STAY
odmor na Maldivima
9 dana / 6 noćenja zrakoplovom iz Zagreba
Grupni polasci:
22.10. – 30.10.2021.
14.01. – 22.01.2022. i 18.02. – 26.02.2022.

Predviđeni hotel: Paradise Island Resort & Spa 5*

1. dan: ZAGREB – DUBAI – MALDIVI 
Polijetanje zrakoplova iz Zračne luke Zagreb za Dubai u 14.30 sati na liniji FZ1794 (FlyDubai). Preporuka je da na prijavu za let dođete najmanje dva sata prije polijetanja zrakoplova. Dolazak u Dubai predviđen je u 23.05 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Maldive u 2 sata na liniji FZ1207 (FlyDubai). Noćni let s obrokom za vrijeme leta.

2. dan: MALDIVI 
Dolazak na Maldive predviđen je u 7.15 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku doček od strane predstavnika lokalnog agenta te potom organizirani transfer gliserom do Atola North Malé na kojem se nalazi vaš resort Paradise Island Resort & Spa 5*. Prijava i smještaj u hotel (superior beach bungalows). Ostatak dana predlažemo upoznavanje s resortom i atolom na kojem se nalazi. Večera u resortu. Noćenje.

3. – 7. dan: MALDIVI (PARADISE ISLAND RESORT & SPA)
Dobrodošli na sunčane Maldive, otočnu državu i tropsku destinaciju za odmor iz snova i opuštanje na bijelim pješčanim plažama u srcu Indijskog oceana. Bogata kultura šaroliki je spoj indijskih i arapskih utjecaja što se odrazilo na odličnu tradicionalnu kuhinju, glazbu i umjetnost. Uz uživanje na ležaljkama ispod palmi možete isprobati mnoštvo aktivnosti koje nude Maldivi. Šarene koraljne grebene i lagune poput prizora iz filma moći ćete istražiti tijekom boravka. Predlažemo svakako da isprobate nešto od sljedećeg dok ste u resortu: snorkelling, ribolov uz izlazak ili zalazak sunca, krstarenje arhipelagom u potrazi za dupinima, panoramski let hidroavionom, itd. Boravak u resortu predviđen je ukupno na osnovu 6 noćenja u superior beach bungalovima uz uslugu polupansiona odnosno svakodnevno uključeni doručak i večeru. 

8. dan: MALDIVI – DUBAI 
Doručak. Odjava iz hotela u za to predviđeno vrijeme. Prtljaga možete ostaviti u hotelu u za to namijenjenu prostoriju te ostatak dana provesti za kupanje i sunčanje, uživanje u zadnjim zrakama tropskog sunca prije povratka kući. U večernjim satima organizirani transfer u zračnu luku Malé (Maldivi). Po dolasku prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dubai u 23.30 sati na liniji FZ1570 (FlyDubai). Noćni let s obrokom za vrijeme leta. 

9. dan: DUBAI – ZAGREB 
Dolazak u Dubai predviđen je u 3.15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb u 10 sati na liniji FZ1793 (FlyDubai). Dolazak u Zagreb u 13.30 sati.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
Zrakoplovne pristojbe u iznosu od 2.590kn uključene u cijenu aranžmana!
22.10.2021. first minute 11.380kn, redovna cijena 11.780kn
14.01. i 18.02.2022. first minute 15.180kn, redovna cijena 15.580kn
First Minute popust 400 kn za rezervacije do 60 dana prije polaska ili do popunjenja mjesta po FM cijeni.
Mogućnost za jednokrevetnu sobu – na upit

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Maldivi – Zagreb, zrakoplovne pristojbe u iznosu od 2.590kn, smještaj u - Superior Beach Bungalows na osnovi 6 noćenja s uslugom polupansiona (doručak i večera) u Paradise Island Resort & Spa 5*, transfer gliserom od zračne luke Malé (Maldivi) do resorta i obratno, asistenciju lokalnog agenta na Maldivima, organizaciju putovanja i jamčevinu.

Cijena ne uključuje: troškove osobnih narudžbi, dodatne usluge, obroke i izlete, sve ono što nije navedeno pod cijena uključuje, putno osiguranje (preporučujemo).

Fakultativni izleti i sadržaji u resortu – informativne cijene:
Snorkelling (10:00 h – 12:00 h): 43 USD
Sunset Fishing (18:00 h – 20:00 h): 50 USD
Sunrise Fishing (05:30 h – 08:30 h): 50 USD
Dolphin Sunset Cruise (17:00 – 18:00 h): 65 USD
Panoramski let hidroavionom (15 minuta): 163 USD
Submarine Trip (45 minuta ronjenja): 163 USD

Predviđeni smještaj:
PARADISE ISLAND RESORT & SPA 5*
Usluga:
polupansion (doručak i večera)
Vrsta smještajne jedinice: Superior Beach Bungalow 54m2 

COVID-19 napomena:
Potrebno je ispuniti 24 sata prije polaska on line obrazac od Health Protection Agency (HPA) za Covid-19 (OBRAZAC). Svi putnici na ulasku u zemlju moraju imati negativan test na Covid-19 ne stariji od 96 sati. Trenutna situacija je da državljani RH ne trebaju raditi test na Covid-19 za povratak u Hrvatsku, a u slučaju promjena obavijestiti ćemo putnike. Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja na službenim stranicama MVEP-a vezano uz potrebe PCR testiranja i mogućnostima ulaska na Maldive.

Vizni i granični režim
Hrvatskim državljanima je potrebna viza koja se izdaje po dolasku u zračnu luku na graničnom prijelazu i vrijedi 30 dana. Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica. Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska na Maldive.

Minimalni broj prijavljenih putnika: 20

Važne informacije: Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument (putovnica i viza). Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovnih karata. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator putovanja zadržava pravo promjene letova. Avio kompanija zadržava pravo promjene reda letenja. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Palma travel d.o.o.

Korisne informacije - Maldivi:
Službeno ime: Republika Maldivi
Glavni grad: Male
Jezik: maldivski dhivehi, engleski
Religija: sunitski muslimani 
Vremenska razlika: +3 sata ljeti /+4 sata zimi
Novčana jedinica: maldivska rufija (MVR), 1 USD = oko 15,25 MVR
Kupovina: trgovine su otvorene od subote do četvrtka od 8:30 do 23 sata, a petkom od 13:30 do 23 sata. Popularni suveniri: školjke, lakirane drvene kutije i slamnate prostirke, nakit. 
Odjeća i obuća: lagana pamučna odjeća i udobna obuća. Nudizam nije dozvoljen. 
Napon struje: 230V/240V (potreban je adapter)
Cijepljenje: nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr 
Viza: Za državljane Republike Hrvatske viza za Maldive je potrebna. Dobiva se besplatno prilikom dolaska na Maldive. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
Mobilne mreže: A1, T-Mobile i Telemach partneri

Važno je znati:
Nudizam nije prihvatljiv što uključuje i sunčanje u toplesu. Također je neprihvatljivo hodati u kupaćem kostimu igdje osim na plaži. U ljetovalištima je situacija dosta liberalnija, ali nipošto nemojte nepokriveni ulaziti u restoran ili café bar pa makar bio uz vašu plažu. Ako idete u posjet glavnom gradu ili otocima naseljenim domaćim stanovništvom preporučljivo je nositi pristojnu i skromnu odjeću. I muškarci i žene trebali bi pokriti bedra i ramena. Svi hoteli i brodovi za krstarenja imaju u ponudi alkohol za svoje goste. Što se droge tiče, politika Maldiva je jedna od najstrožih, čak i kod korištenja lakih droga, a poduže zatvorske kazne su tu uobičajene.

Odaberite termin:
 • Maldivi

  Paket, Beach Bungalow
  Polupansion
  14.01.2022 - 22.01.2022
  15.180 KN Po osobi
  Pošaljite upit
Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 09:00h - 16:00h, subotom, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo