Parking & transferi

Bez obzira putujete li do luke ukrcaja osobnim automobilom, zrakoplovom ili ćete koristiti naše usluge transfera, luka ukraja je bliže nego što mislite.

TRANSFERI AUTOBUSOM

Za pojedina krstarenja → Grupni polasci, predvidili smo transfer autobusom po cijeni od 950 kn iz Zagreba, odnosno 900 kn iz Rijeke, a djeca do 18 godina uživaju posebne popuste od 550, odnosno 500 kn.
To su krstarenja za koja predviđamo veći broj rezervacija zbog svoje atraktivnosti itinerera i cijene te u slučaju 30 putnika na transferu, naš pratitelj putovanja biti će Vam na raspolaganju na brodu za sve informacije.

TRANSFERI KOMBI VOZILOM

Organiziramo transfere kombi vozilom do Venecije i Genove za minimum 2 putnika.
Cijena povratnogtransfera po osobi za odrasle i djecu, kn:

• Zagreb/Rijeka/Ljubljana – Genova/Savona/La Spezia  od 1.100 kn po osobi za rezervacije do 60 dana prije polaska
• Zagreb/Rijeka/Ljubljana – Genova/Savona/La Spezia 1.300 kn po osobi za rezervacije od 60 dana prije polaska
• Zagreb/Rijeka/Ljubljana – Venecija  690 kn  po osobi

Transfer se vrši po principu „od vrata do vrata“, što znači da našim vozilom dolazimo po putnike na njihovu kućnu adresu na području grada Zagreba te ih po završetku putovanja vraćamo na kućnu adresu.Ukrcaj putnika iz Rijeke se vrši s odmorišta Vrata Jadrana (sjeverna strana).

Costa u suradnji s prijevoznikom Goopti vrši transfer svojih gostiju s autobusnog kolodvora Zagreb i Rijeka te će točna satnica polaska biti navedena na ukrcajnoj karti.

REZERVACIJA PARKINGA U LUKAMA UKRCAJA

Za većinu ukrcajnih luka vršimo uslugu rezervacije parkinga čija je cijena 12-15 € po danu.
Na vrijeme nam dostavite podatke u Vašem vozilu (tip vozila i registracija) te će rezervacija biti evidentirana na vašoj putnoj karti MSC ili će dobiti poseban obrazac za rezervaciju parkinga za Costine luke ukrcaja.

PRIJEVOZ  ZRAKOPLOVOM

Tijekom ljetne sezone uvode se mnoge dodatne avio linije prema Barceloni, Rimu, Kopenhagenu i Amsterdamu te možete dodatno uštediti ako avio kartu rezervirate dovoljno unaprijed, a vaše putovanje do luke ukrcaja će biti puno elegantnije i kraće. Ovlašteni smo IATA agent stoga brigu oko avio prijevoza prepustite nama.

Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 09:00h - 16:00h, subotom, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo